Smart часовник - Mist Grey | Fitbit | Versa 2 SE


Цена:
ден 16,300

Description

Запознајте го Fitbit® Versa 2 - паметен часовник кој го подобрува секој момент. Поставете аларми преку глас, поставете потсетници за спиење или проверете ја прогнозата. Со модерен и разновиден дизајн, носиете часовник за работа и теретана. Следете статистика на екранот кој е секогаш вклучен. Плус Fitbit Pay, резултати од спиење, апликации, известувања, следење на спиењето 24/7 и 300+ песни за искуството околу вас.

  • Гласовно одговарање на пораки (само Андроид)
  • Резултати од сонот
  • 24/7 следење на срцевиот ритам
  • Апликации и известувања
  • Музика
  • Секогаш уклучен екран
  • 5+ дена траење на батеријата
  • Fitbit Pay

 

Известувања и гласовен одговор

Известувања за повици, пораки, календар и апликации кога вашиот телефон е во близина - плус гласовно одговарање на пораки (само за Android).

Спијте подобро, живејте подобро

Врз основа на отчукувањата на срцето, времето на спиење, немирен сон и дишењето, резултатот од спиењето ви помага подобро да го разберете квалитетот на вашиот сон секоја вечер. Fitbit Versa 2 автоматски прати колку долго и колку добро спиете и притоа ви овозможува да си поставите цели за спиењето, потсетници и тивки аларми за мирно будење.

 Измерете го вашиот напредок

Користете 24/7 мониторинг на срцевиот ритам за подобро следење на согорувањето на калориите, оптимизирање на напорот за време на вежбање, преглед на срцевиот ритам во мирување и трендовите на нивото на кардио фитнес во апликацијата Fitbit.

Носете ја вашата музика со вас

Управувајте со апликацијата Spotify и додадете плејлиста на Deezer и пуштете 300+ песни на вашиот зглоб.

Останете поврзани

Преземете стотици апликации за фитнес, финансии, спорт и забава. Добивајте известувања за повици, пораки, календар, настани и апликации.

Статистика во реално време

Со екранот секогаш вклучен, информациите ви се достапни со еден поглед за време на вежбање.

SmartTrack технологија

Fitbit Versa 2 автоматски ги препознава различните вежби кои ги правите без потреба  од претходно притискање на копчињата.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed