Global Menu

Filters

Аксесоари за вино и пијалоци

115 products

Showing 1 - 24 of 115 products
View
Отварач на вино | Pulltex
Попуст 50%
Кутија за вино | X-148
Кутија за вино | X-148
ден 1,000 ден 1,999
Попуст 50%
Држач за 4 шишиња вино | Abert
Попуст 50%
Сет за вино | Zeller | 25583
Сет за вино | Zeller | 25583
ден 1,000 ден 1,999
Попуст 50%
Ладилник за шампањ со постолје за мраз | EH | A12405690
Попуст 50%
Сет за бар | EH | A12401030 | 4 парчиња
Попуст 50%
Шејкер | EH | A12800270
Шејкер | EH | A12800270
ден 400 ден 799
Попуст 50%
Сет од метални коцки | EH | 4 коцки
Попуст 50%
Сет за вино | Dictrolux | 747807
Попуст 57%
Комплет за вино | EH | 170484080
Попуст 50%
Отварач на вино | EH | 170484090
Попуст 50%
Сад за ладење пијалоци | EH | 179650760
Попуст 50%
Уред за чистење на декантери | Tescoma
Попуст 59%
Електричен отварач за вино | 40471
Попуст 50%
Сталажа за вино | Zeller | 13172 | 52x25x52cm
Попуст 50%
Сталажа за вино | Zeller | 27360 | 68x26,5x63cm
Попуст 50%
Сталак за вино | EH | HZ2006020
Попуст 56%
Сталак за вино | EH | NB1920070
Попуст 50%
Електричен отварач за вино | 40472
Попуст 50%
Сталак за вино | EH | HZ2006010
Попуст 50%
Сталажа за вино | Zeller | 13171
Попуст 50%
Сталажа за вино | Zeller | 13170
Попуст 50%
Сталажа за вино | Zeller | 13165 | 67,5x25x118cm
Попуст 50%
Сталак за вино | Zeller | 27373 | 15x10,5x61cm

Recently viewed