Прочистувач на воздух | Invitop Fillo


Цена:
ден 6,159

Description

Карактеристики на производот:

Моќност: 35 W
Простор на прчистување: 11 m2
Капацитет: 90 m3/h
Ниво на заштита: H11 – 0.3 μm
Опремен со тајмер
3 начини на работа
Димензии: 195 x 195 x 403 mm
Teжина: 2.3 kg
Ноќно светло
1 година гаранција

Прочистувачите на INVITOP се инспирирани од потребата на секој човек да живее здраво. Изработени се од најквалитетни, рециклирачки материјали со цел да се одржи врската со природата. Носители се на најпрестижните светски награди за најдобар дизајн и може да се вклопат во сечиј дом.

Моделот Filo е еден од најкомпактните и најдостапни во понудата. Опремен е со троделен филтер кој ги елиминира тврдите честици од воздухот, како прашината и влакната, формалдехидот и бензенот од чадот, непријатните мириси, бактериите, алергените и PM честиците. Има минимална потрошувачка на електрична енергија, три исклучително тивки режими на работа, тајмер и амбиент светло кое ја дополнува пријатната атмосфера.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed