Будилник | Sencor | SRC 136B

Попуст 17%

Цена:
ден 900 ден 1,080

Description

 • Радио будилник
 • Боја: црна
 • PLL FM радио
 • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)
 • Можност до 20 мемориски станици
 • Hi / Lo Затемнување
 • Поставување на двоен аларм
 • Можност на будење со радио или сирена
 • Функција за спиење, одложување
 • Резервна батерија: 2 x 1,5 V Тип AA (не е вклучена)
 • Моќност: AC 230 V, 50 Hz
 • Потрошувачка: 3,5 W
 • Димензија: 46 x 124 x 130 mm
 • Тежина: 360 g
 • 2 години гаранција

Можеби би ве интересирало

Recently viewed