Заштитници за појас на седиште | Baby Jem


Боја: Жолта
Цена:
ден 400

Description

• Заштитниците се наменети за безбедносниот ремен на седиштето за во автомобил или на столчето за хранење. Благодарение на неговата памучна структура вратчето на вашето бебе секогаш ќе биде безбедено.
• Димензии на производот: 8x18cm.
• Димензии на пакувањето: 12x27cm.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed