Заштитен витамински крем | Mustela | 100 ml


Цена:
ден 490

Description

Благодарение на посебниот комплекс од патентирани состојки од природно потекло, заштитниот витамински крем 1>2>3 гарантира тројна ефикасност.
Го намалува чувството на непријатност на кожата од пеленската регија во сите ситуации, дури и при дијареа и растење на заби.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed