Зачувувач на вино | Pulltex


Цена:
ден 950

Description

Зачувувачот на вино го вади воздухот од шишето, зачувувајќи го виното неколку дена и може потоа да се користи како стопер.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed