Зачувувач на вино | Pulltex


Цена:
ден 1,000

Description

Зачувувачот на виното го вади воздухот од шишето, зачувувајќи го виното неколку дена и може потоа да се користи како стопер.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed