Волан за планински велосипед | Race Face Atlas 820mm


Боја: Розева
Цена:
ден 5,800

Description

Волан за mountain bike!
 Модел "Race Face Atlas"
 Димензија- 820 mm
 Rise- 20mm
 Дијаметар на воланот- 35 mm
 Upward Sweep- 5°
 Bend- 8°
 Материјал- 7075 Aluminum
 Тежина- 300g

Можеби би ве интересирало

Recently viewed