Влошки за гради | Medela | 30 парчиња


Цена:
ден 498

Description

Medela Disposable Nursing Pads – Влошки за гради 30/60 парчиња

За еднократна употреба. Одлична апсопциона моќ и заштита од протекување во текот на денот и ноќта. Дискретни под облеката, нежни и удобни. Индивидуално спакувани за поголема практичност и две лепенки за поголема сигурност.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed