Вибрациска брусалка | Iskra | OS180

Попуст 20%

Цена:
ден 2,399 ден 2,999

Description

• 230-240V~50Hz
• Јачина: 180W
• Број на обртаи: 12.000 min-1
• Број на вибрации:12.000 - 24.000 min-1
• Дијаметар на вибрациски круг: 1 mm
• Брусна плоча: 90x187 mm
• Брусен лист: 90×230 mm
• Приклучок за собирање прашина
• Вреќичка за прашина
• Димензија (mm): 550 x 105 x 170
• Нето тежина: 1,65 kg
• Бруто тежина: 1,71 kg

Можеби би ве интересирало

Recently viewed