Вагитории | Vidermina | Prebiotic ovules


Цена:
ден 649

Description

Вагиналети препорачливи во сите случаи на привремено нарушување на вагиналната микрофлора предизвикано од: бактериска, габична инфекција, антибиотска, антимикотична терапија, стрес, менопауза.

  • α-глукоолигосахариди
  • Млечна киселина
  • Провитамин B5
  • Триаконтил PVP

Можеби би ве интересирало

Recently viewed