Вагитории | Vidermina | CLX Ovules


Цена:
ден 681

Description

Вагиналети со антимикробно, заштитно и балансирачко дејство на вагиналната мукоза.

Корисни за превенција на состојби на вагинални воспаленија.

Погодни во случај на воспаление, вагинитис, кандидијаза, за време на бременост и менопауза.

Chlorhexidine dicluconat 0,2%.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed