Вага | ST | SKS-E5W TUYA


Цена:
ден 1,499

Description

 • Темперно стакло 4мм
 •  Се поврзува со апликација TUYA
 •  Може да ја користат повеќе членови на семејството
 •  Голем ЛЦД Дисплеј
 •  5кг капацитет
 •  Градуација од 1гр
 •  TARE функција
 •  Автоматско вклучување и исклучување
 •  Индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
 •  Опремена со 4 прецизни сензори
 •  Користи 3x AAA батерии

Можеби би ве интересирало

Recently viewed