Вага | Beurer | KS 19 Berry


Цена:
ден 1,149

Description

  •  Дигитална кујнска вага од темперно стакло
  •  Голем ЛЦД дисплеј на допир
  •  Капацитет 5кг
  •  Ултра тенка - 16.5мм
  •  TARE функција
  •  Градуација 1гр
  •  Автоматско исклучување
  •  Индикатор за преоптеретеност

Можеби би ве интересирало

Recently viewed