Уред за суво и мокро бришење на подови | Xiaomi | TB500


Цена:
ден 1,699

Description

  •  Крпа со јаглеродни влакна
  •  10мм дебелина
  •  Сад за вода: 350мл
  •  Тежина: 750г

Можеби би ве интересирало

Recently viewed