Уред за коса | Philips | BHA301/00


Цена:
ден 2,999

Description

 •  Air Styler 3000
 •  800w
 •  Ја исправа косата
 • 3 температури степени
 •  2 брзини
 •  Брзо загревање
 •  ThermoProtect технологија
 •  3 додатоци
 •  Керамичка четка збогатена со арганово масло
 •  Четка од 38мм за обликување и бранови
 •  Четка од 22мм за лесно виткање
 •  Тесен насочувач на воздух
 •  Кабел - 1.8м

Можеби би ве интересирало

Recently viewed