Уред за коса | Beurer | HT 60


Цена:
ден 2,299

Description

  • Мултифункциски уред за коса 7во1
  •  Пегла за коса + фигаро + четка + спирален додаток + големи
  •  Мала и рамна пегла за виткање коса
  •  Керамичко обложување
  •  Заклучување

Можеби би ве интересирало

Recently viewed