Уред за чистење заби | Philips | HX3826/31


Цена:
ден 7,799

Description

  •  Sonicare Cordless Power Flosser 3000
  •  Уред за чистење на заби со млаз од воздух и вода
  •  Бела боја
  •  Најлесен начин за чистење на остатоци од храна помеѓу забите
  •  До 99.9% отстранување на камен од забите
  •  250мл резервоар
  •  Lithium ION батерија
  •  Се користи 1-3 недели со едно полнење
  •  Индикатор за батерија
  •  Полнење со USB-C кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed