Уред за брада | Rowenta | TN8961F4


Цена:
ден 2,899

Description

 •  Мултистајлер 9 во 1
 •  Титаниум облога
 •  Жичано и безжично користење
 •  Се мие под вода
 •  3 чешли
 •  44мм глава за коса
 •  Додаток за брада 32мм
 •  6 прилагодливи должини за брада од 1-7мм
 •  Четкичка и масло за подмачкување
 •  ЛЕД индикатор за полнење
 •  60 мин користење
 •  Батерија: NiMH 8ч мин полнење

Можеби би ве интересирало

Recently viewed