Универзални ракавици | Wolf Garten | GH-BO


Цена:
ден 300

Description

Универзални ракавици

Погодни за работа со земја

Прозрачен материјал кој спречува потење на дланките

За удобна и безбедна работа во градина

Врвовите на ракавиците овозможуваат висок степен на чувствителност и осет при работа

Производител: WOLF GARTEN

Можеби би ве интересирало

Recently viewed