Универзални ножици | Wolf Garten | RA-X


Цена:
ден 990

Description

Се употребуваат во домаќинства и градини

Со сечила од нерѓосувачки челик

Поле на примена: сечење стебла на цвеќе, врвка, картон, тенки гранчиња

Лесни се чистење бидејки може да се разделат ножиците

Удобна рачка со нелизгачки внатрешни рабови

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed