Универзална рачка | Wolf Garten | ZM-150 cm


Цена:
ден 690

Description

Квалитетна дрвена рачка изработена од природен јасен

Универзална рачка за сите алатки од програмата на WOLF GARTEN

Должина: 150 cm

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed