Универзална рачка | Wolf Garten | ZM-V4-400 cm


Цена:
ден 1,990

Description

Телескопска рачка

Универзална рачка за сите алатки од програмата на WOLF GARTEN

Должина: 220-400 cm


Можеби би ве интересирало

Recently viewed