Универзална рачка | Wolf Garten | ZM-170 cm


Цена:
ден 790

Description

Квалитетна дрвена рачка изработена од природен јасен

Универзална рачка за сите алатки

Должина: 170 cm

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed