Тросед | Ena | Cream

Попуст 29%

Цена:
ден 25,999 ден 36,590

Description

  • Длабочина на седиштето: 72 см
  • Висина на седиштето: 42 см
  • Должина на седиштето: 184 см
  • Висина на грбот: 42 см
  • Висина на ногарки: 5 см
  • 28 DNS пена за седење
  • Дрвени ногарки
  • Ткаенина која лесно се чисти

Време на испорака 15-20 дена

Можеби би ве интересирало

Recently viewed