Тостер | ST | MTG-800WA


Цена:
ден 1,099

Description

  •  За 2 тостови одеднаш
  •  800W
  •  Бела боја
  •  Нелепливи грил плочи
  •  Индикатор за работа во црвена боја
  •  Заклучување на грил плочите

Можеби би ве интересирало

Recently viewed