Тостер | ST | BTG-T2200XB


Цена:
ден 3,499

Description

  •  За 4 тостови одеднаш
  •  Нелепливи плочи
  •  2200W
  •  Копче за селекција на соодветна температура
  •  Секогаш ладна рачка
  •  Посебен излез за течење на маслото
  •  Посебен дел за намотување на кабелот
  •  Светлосни индикатори за старт и крај на работата

Можеби би ве интересирало

Recently viewed