Тостер | ST | BTG-T1800I


Цена:
ден 2,999

Description

  •  Нелепливи плочи
  •  1800W
  •  Термоизолирана рачка
  •  Автоматско исклучување
  •  Резервоар за собирање отпадно масло

Можеби би ве интересирало

Recently viewed