Тостер | Philips | HD2582 / 90


Цена:
ден 2,499

Description

  •  830W
  •  Одмрзнување
  •  Загревање
  •  Место за 2 лепчиња со прилагодлива ширина
  •  Стоп функција
  •  8 прилагодувања на тостот

Можеби би ве интересирало

Recently viewed