Телесна вага | ST | SBS-E180 Tuya


Цена:
ден 1,499

Description

 •  Bluetooth Дигитална телесна вага која мери процент на маснотии, мускулна маса, вода и коскена маса
 •  Се поврзува со апликација TUYA
 •  XXL платформа од темперно стакло 6мм
 •  Голем ЛЦД Дисплеј
 •  180кг капацитет
 •  Градуација од 100гр
 •  Меморија за 13 лица
 •  Автоматско вклучување и исклучување
 •  Индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
 •  Опремена со 4 прецизни сензори
 •  Користи 3x AAA батерии која е вклучена

Можеби би ве интересирало

Recently viewed