Телесна вага | ST | BS-E180


Цена:
ден 899

Description

  •  XXL платформа од темперно стакло 6мм
  •  Голем ЛЦД Дисплеј
  •  180кг капацитет
  •  Градуација од 100гр
  •  Автоматско вклучување и исклучување
  •  Индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
  •  Опремена со 4 прецизни сензори
  •  Користи 1x CR2032 батерија која е вклучена

Можеби би ве интересирало

Recently viewed