Тастатура | Modecom | MC-Lanparty 2


Цена:
ден 3,399

Description

  • USB
  • Сини прекинувачи
  • Технологија на прекинувач на тастатурата - Gateron Blue
  • Тип на задно осветлување - RGB LED
  • Боја на позадинско осветлување-  Повеќебојна
  • Должина на кабел - 1,8м

Можеби би ве интересирало

Recently viewed