Стимулатор и вибратор | Dipping Delight


Цена:
ден 2,390

Description

Нурнете во задоволството.

Dipping Delight има интензивен и многу мек, закривен врв кој нуди сензации какви што до сега не сте искусиле.

Оваа играчка е совршена за почетници поради едноставната функционалност и разиграниот дизајн.

Dipping Delight има цврсто тело обложено со мазен силикон, а самиот врв е направен од целосно флексибилен силикон и има бразди кои пружаат сензации - идеално за насочено стимулирање на клиторисот или постепено загревање.

Вибраторот е преубаво дизајниран.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed