Стем | Race Face Turbine R | 40mm


Боја: Виолетова
Цена:
ден 6,500

Description

Висококвалитетен CNC машински изработен стем.

Има мала тежина и голема сила.

Особено погоден за trail и all-mountain велосипеди.

Дијаметар на стемот: Ø35mm
Должина на: 40мм
Материјал: 7075 Алуминиум
Stack: 42 мм
Rise: 0°
Steer Tube Diameter: 1 1/8"
Тежина 138 g

Можеби би ве интересирало

Recently viewed