Статичен велосипед | Orion Fitness Tour M500


Цена:
ден 19,999

Description

 •  Магнетен систем на кочење
 •  6kg замаец
 •  8 нивоа на отпор
 •  Функции на компјутерот: време,  брзина,  дистанца,  калории, срцев пулс,  одометар
 •  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон
 •  Сензори за мерење срцев пулс
 •  Прилагодливо по вертикала и хоризонтала
 •  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал
 •  Максимална тежина на корисникот 120kg
 •  Димензии во склопена состојба 97x50x134 cm
 •  Тежина 23.5кг

Можеби би ве интересирало

Recently viewed