Статичен велосипед | Orion Energy Fit W002e


Цена:
ден 2,999

Description

  •  Мини портабл статичен велосипед
  •  Замаец 2kg
  •  Механички систем на кочење
  •  Прилагодлив отпор
  •  Функции на компјутерот: време, дистанца, калории, цели
  •  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал
  •  Димензии 39x40x31 cm
  •  Тежина 4.3 kg

Можеби би ве интересирало

Recently viewed