Стапица за инсекти | Green Seasons | LM 11A


Цена:
ден 250

Description

Наполнете пластично шише со зашеќерена вода, а потоа поставете ја стапицата на врвот од шишето.

Пакување: 6 капачиња

Потекло: Тајван


Можеби би ве интересирало

Recently viewed