Стаклено шише - Cherry Green | Nip | 240ml


Цена:
ден 640

Description

• Една големина наменето за бебиња од 0+ месеци.
• Анатомска, ортодонска обликувана силиконска цуцла.
• Анти количен систем кој спречува голтање на воздух и го намалува ризикот за грчеви.
• ACTIFLEX-систем кој спречува затворање на отворот и се обезбедува рамномерен проток на течности за пиење без често прекинување.
• Екстра дебел врат на цуцлата која не дозволува капење на бебето во врат при пиење.
• Универзална големина, наменета за бебиња од самото раѓање.
• Широк отвор за лесно полнење и чистење.
• Капаче што спречува истекување на течности.
• Ергономски облик, лесен за држење.
• 0% BPA.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed