Спреј за сонце за деца | Garnier | SPF 50 | 150ml


Цена:
ден 870

Description

Висока заштита против UVA - UVB. Водоотпорен спреј за заштита од сонце. Лесно се нанесува со помош на 360° спреј систем. Веднаш се апсорбира и може да се употребува на сува и влажна кожа. Wet Skin технологија.

Совет: Подеднакво нанесете 20 минути пред изложување на сонце, а потоа соодветно реаплицирајте во зависност од потребите.

ВНИМАНИЕ: Да се користи кај деца над 3 години, избегнувајте контакт со очи, не изложувајте го продуктот на температура над 50 °С, да не биде на дофат на деца.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed