Спреј за отворени рани | Epsilon Health | Silben nanо powder spray


Цена:
ден 671

Description

Silbennano® е спреј во вид на прашок за локална употреба, наменет за формирање на ефикасна бариера која помага во обновување на природното ткиво на два начина:

• изолирање на раната, воспоставување на заштитна микросредин аоколу лезијата

• го лимитира (ограничува) микробиолошкиот напад врз раната, формирајќи одлични услови за ткивна регенерација.

 

Можеби би ве интересирало

Recently viewed