Спреј со Б12 витамин | Health Aid | 1000mg


Цена:
ден 1,165

Description

Vitamin B12 Spray 1000 µg претставува уникатна формулација за сублингвална употреба која ви овозможува лесна, брза и безболна апликација на високи, терапевтски дози на витаминот Б12.

Воедно овозможува најбрз начин на ресорпција и искористливост.

Наменет е за лица со мегалобласта анемија, лица со ресекција на желудник и црева, вегани и вегетаријанци, спортисти.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed