Спреј против комарци | Autan Junior


Цена:
ден 440

Description

Аутан средство за ефикасна заштита на кожата од убоди од комарци и други инсекти.

Средството созадава бариера која делува 3-4 часа од нанесувањето.

Идеален придружник за патување, риболов, кампување, пешачење.

Пакувањето се вклопува во секој рачен багаж и е брзо подготвено за употреба доколку е потребно.

Пред употреба детално прочитајте го упатството.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed