Спортски влошки | Active Gel | 42-45/37-41


Цена:
ден 1,047

Description

Влошки изработени од активен гел кој ги апсорбира ударите и го спречува заморот на нозете.

Може да се сечат по големина, наменетаи специјално за спортски обувки.

Мекиот плиш заедно со активниот гел го апсорбираат ударот, го намалуваат заморот и ја намалува затегнатоста на стопалата.
Се пребришува со влажна крпа.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed