Соковник | Bosch | MESM731M


Цена:
ден 15,000

Description

  • Димензии - 427 x 152 x 152 mm
  • Оценка за поврзување - 150 W
  • Големина на цевка за хранење - 27 мм
  • Контејнер за соковник со капацитет - 1000 мл
  • Контејнер за пулпа со капацитет - 1300 мл
  • Должина на електричен кабел за напојување - 110,0 см
  • Нето маса - 4,3 кг
  • Вклучени додатоци - 1 x книга со рецепти, 1 x сад за сок, 1 x четка, 1 x груб филтер, 1 x филтер за шербет

Здрави сокови благодарение на благото цедење со мала брзина.

Технологијата GentleSqueezing обезбедува витаминска подготовка на здрави сокови без да се генерира топлина во процесот. Силната тританска завртка полека се ротира и ја истиснува последната капка сок. Нутритивната вредност и витамините во цеденото овошје и зеленчук се зачувани.

Високи перформанси со низок шум.

Исцедувањето со голема моќност често може да биде бучно. Благодарение на робусниот мотор од 150 вати со брзини до 55 вртежи во минута, можете да извадите сок со пониско ниво на бучава. Сигурниот мотор обезбедува крајна ефикасност и работи многу тивко.

Прилагодете ја дебелината на пулпата и сокот според вашиот индивидуален вкус.

Ви се допаѓа вашиот сок од портокал со пулпа, но вашиот сок од јаболко без? Нема проблем. Користете ја функцијата MixControl за да ја прилагодите количината на пулпата и дебелината на вашиот сок. На овој начин секогаш уживате во свеж сок како што сакате.

Нема повеќе да капе сок на вашата работна површина.

Уживајте во чиста работна површина додека го цедите овошјето благодарение на функцијата DripStop. Изливот е дизајниран така што можете лесно да го истурите сокот без да истурите ништо. Вашата работна површина останува чиста дури и по цедењето.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed