Шише за филтрирање на вода | Philips | AWP2771GRR / 58


Цена:
ден 1,499

Description

 •  Боја: црна
 •  550мл
 •  Термоизолација
 •  Инстант филтрација - филтрира додека пиеш
 •  BPA-free LDPE
 •  Материјал: Тритан
 •  Филтрира: 150л вода
 •  Отстранува 99% хлор и пестициди
 •  Го подобрува вкусот на водата
 •  Замена на 1 месец
 •  Сите делови се мијат во машина за садови до 50 степени освен филтерот
 •  Филтри за замена Daily filter AWP285
 •  Температура за користење: 5-38 степени

Можеби би ве интересирало

Recently viewed