Шише за филтрација на вода | Philips | AWP2712BLR / 58


Цена:
ден 999

Description

 • Боја: сина
 •  590мл
 •  Инстант филтрација
 •  BPA-free LDPE
 •  филтрира 200л вода
 •  отстранува 99% хлор
 •  го подобрува вкусот на водата
 •  тајмер за замена на филтер
 •  замена на 1 месец
 •  сите делови се мијат во машина за садови до 50 степени  освен филтерот
 •  филтри за замена Fitness filter AWP286/AWP287,  Adventure filter AWP294/AWP295
 •  температура за користење 5-38 степени

Можеби би ве интересирало

Recently viewed