Шише - Kids Cap | Nip | 330ml


Цена:
ден 395

Description

• Непропустлив капак со притискање и мека подлога која ги штити забите.
• Лесен и нeуништлив материјал.
• Широк отвор за лесно полнење и чистење.
• Држач кој може да се закачи за ташна или облека.
• Произведено од 0%BPA материјали.
• Шишето е наменето за дечиња со 18+ месеци.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed