Сет ножеви | ST | Haus Roland HR615-2


Цена:
ден 1,999

Description

9 парчиња:

  • 7" Нож за сецкање Дебелина: 2,5 мм
  • 8" готвачки нож Дебелина: 2,5 мм
  • 8" нож за сечење Дебелина: 2,5 мм
  • 5" Корисен нож Дебелина: 2,0 мм
  • 3,5” Нож за сечење Дебелина: 2,0мм
  • 1 парче 7,5" Острилка
  • 1 ЕЕЗ Керамички лупеч
  • 1 ЕЕЗ Ножици

Можеби би ве интересирало

Recently viewed