Серум за сонце | Garnier | SPF 50 | 50ml


Цена:
ден 645

Description

НОВ Супер УВ невидлив серум, со SPF50+ многу висока заштита. Откријте го новиот дневен серум за сончање на Garnier Ambre Solaire за чувство на гола кожа. Невидлив за сите тонови на кожа. Нашиот Супер УВ невидлив серум нуди удобно секојдневно носење со многу висок заштитен фактор 50+ заштита од УВБ, УВА и долги УВА. Развиена за чувствителна област на лицето, помага во борбата против надворешните агресии и загадувањето на кожата.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed